Panas Baby Diana Hilang Dara Meroyan Di Twitter

Gadis Hilang Dara

Apalah nak jadi dengan bebudak zaman sekarang ni, cerita macam ni pun nak kongsi dalam laman Twitter, Mungkinkah akaun Twitter budak ini digodam/HACK !!!! Tetapi jika betul dia yang lakukan…memang memalukan…

Anda BAca lah sendiri luahan dan perkataan panas yang gadis bernama Baby Diana di akaun Twitter beliau  :

Ayat-ayat diatas adalah beberapa print skrin yang sempat ZOOm JUmpa dalam web akak dan abang Google kita, Remaja yang mengelarkan dirinya Baby Diana @NurDianaaAli mengatakan beliau telah kehilangan dara dan ditinggalkan kekasih setelah dapat apa yang dinakkannya… (Faham2 jelah apa yang dimaksudkan).

Nama Jejaka tersebut adalah Haziq….Haziq oHHHhh Haziq…Hang Memang Kaki ……..!!! ( Kalau cerita ni betul la…)

Semoga ia menjadi pengajaran kepada adik-adik perempuan kita diluar sana agar berhati-hati apabila berkawan…berkasih atau bercinta….Fikir-fikirkanlah.

ZoOM rasa akaun ni kena Godam je….Anyway…sebagai pengajaran untuk anda yang bernama wanita/gadis.

Jangan Lupa Komen Yer !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge