Kicap Jenama Ezany di Pasaran !!

Alhamdulillah berkat usaha keras selama ini telah membuahkan hasil yang sungguh memberangsangkan kepada artis kita yang bernama Ezany Ezariff ini. Mana tidaknya bermula daripada perniagaan kecil-kecilan pada suatu ketika dulu kini telah berkembang dengan pesatnya.

Malah menurut empunya diri perniagaan kicap dan belacannya telah berada di pasaraya terkemuka seperti Giant, Mydin dan Jaya Jusco. Malah artis ini kini mempunyai kilang di Lestary Perdana, Seri Kembangan, Selangor.

Selain itu beliau turut mempunyai jenama pakaiannya sendiri iaitu Grassjeans yang kini dijual di Jaya Jusco.

Sekadar Hiasan

Bagi ZoOM perniagaan adalah salah satu rezeki yang patut anda cuba kerana 9/10 rezeki datangnya daripada perniagaan sendiri. Zaman sekarang kalau hanya mengharapkan gaji yang masuk setiap bulan sudah pasti tidak mencukupi bagi anda.

Mungkin ramai pembaca di luar sana yang mempunyai pendapat yang sama dengan ZoOM, dan buat pengetahuan anda ZOOm sendiri telah mencuba nasib di UPTOWN Kelana Jaya, bersebelahan dengan Stadium Kelana Jaya.

Jika nak datang bagi tau kat ZOOm yer…

APa-apa pun, apa kata anda mengenai rezeki berniaga ini !!!?

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Direct Email

Jangan Lupa Komen Yer !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge