Siti Rahayu Pramugari MAS Yang Comel Dan Ayu Pilihan Tomok !

Inilah gambar bakal isteri Tomok jika anda Di ZoOMartis nak tau, cantik dan ayu sesuai dengan title dan dimana beliau berkerja. Untuk pengetahuan anda semua bakal isteri Tomok ni Pramugari MAS yang berjaya memikat hati Tomok.

Nama sebenar kekasih dan bakal Tomok ni Siti Rahayu Abas, 32 maksudnya Tomok mudah sikit sebab baru berusia 27 tahun. Pasangan ini bakal menamatkan zaman bujang mereka pada bulan Julai 2011 ni. Semoga hari bahagia yang bakal dilalui akan berlalu sehingga ke akhir hayat.

“Ketika itu Tomok terbabit dalam satu set penggambaran telemovie bersama New Boyz di Cheras. Kebetulan, Siti Rahayu melalui kawasan penggambaran itu dan kami bertegur sapa selain bertukar-tukar nombor telefon sebagai peminat dan artis,” katanya.

Menurut Tomok, dia tidak menyangka hubungan persahabatan dijalin bertukar menjadi cinta sehingga membawa ke jenjang pelamin.

“Kami sebenarnya merancang mendirikan rumah tangga sejak tahun lalu lagi namun kerana sibuk dengan kerjaya, urusan perkahwinan terpaksa diuruskan sedikit demi sedikit sehingga tarikh sebenar dipersetujui Julai depan,” katanya.

Hihi peminat dan artis. Ulang sekali lagi. PEMINAT DAN ARTIS. Maknanya bakal isterinya ini peminat dia. Ish-ish. Kalau dah jodoh tak kemana kan. – Metro

ZoOM : Apa Komen Anda ? Gadis-gadis diluar sana jangan putus asa ada ramai lagi jejaka-jejaka tampan tapi tidak se glamour Tomok. ( Gurau Je )

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Direct Email

Jangan Lupa Komen Yer !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge