Tag Archives: artis seksi

Gossip Gambar Bogel Rozita Che Wan Tersebar

Rozita Che Wan-Kantoi-bogel-

Minggu lepas kecoh dan gempar kerana konterversi gambar bogel yang dikatakan menyerupai Rozita Che Wan kita. Sana sini bercerita dan mencanangkan kepada pembaca dan pemerhati perkembangan dunia artis Malaysia khasnya.

Jika sekali pandang sudah pasti ramai yang menuding  jari kepada Che Ta kita ni, tetapi empunya diri sudah tampil menidakkan bahawa gambar tersebut adalah beliau.

Menerusi portal hiburan Murai, Che Ta kita memberitahu beliau tidak pernah berchatting secara live dalam ChatRoom menggunakan Webcam.

Dan berikut jawapan beliau apabila ditanya oleh wartawan :

 

“Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tidak tahu apakah itu video chat atau webcam. Saya sendiri tak tahu sama ada telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak”

“Jadi, terus-terang saya tidak pernah berbuat perbuatan yang terkutuk seperti ini,” jelas Rozita Che

Gambar Seksi Dira Abu Zahar Di Mstar

dira_abu_zahar_seksi

Sebenarnya semalam ZoOM nak share gambar ini dekat pembaca dan pengunjung di Blog ini, namun disebabkan masa dan kerja yang perlu disiapkan terlebih dahulu, baru hari ini masa yang ZoOM luangkan untuk kita berkongsi bersama.

Tidak dapat dipastikan bila dan dimana gambar ini diambil, tetapi kalau gambar baru mungkin ada yang perlu diperbetulkan. Maklumlah kita adalah umatnya dan sama-sama kita berpesan-pesan antara kita.

Bukannya apa baju tu jarang sangat (Pendapat ZoOM la), kalau ada peminat Dira kat sini sorry ye..just nak perbaiki apa yang perlu je.

Gossip : Rozita Che Wan Kantoi !!

Kantoi memang kantoi artis meletoppp bernama Rozita Che Wan (RCW), kita ni. setiap sudut ditubuh beliau sudah pasti akan menjadi perhatian dan bualan sesiapa sahaja yang melihat. Maklumlah artis kita ini kanak-kanak pun kenal jika kelibat beliau berada didepan mata.

Apatah lagi jika wartawan media hiburan yang berada didepan beliau, dan ia ternyata beberapa hari lepas wartawan di web Murai sekali lagi dapat menghidu sesuatu yang sudah dikongsi bersama dengan pembaca. Gambar diatas ZoOm dapat daripada laman forum yang juga MENJUMPAI SUMBER berkenaan daripada web Murai.

Nasib badan la wahai RCW, anda dah terkenal dan secebis zarah sekali pun orang akan perkatakan.

Tetapi kalau boleh jangan bagi sedikit pun peluang orang diluar sana mengkritik anda dengan benda remeh temeh  ni…

Anyway…Awak memang cantik dan meletop.. :)  

Note : KANTOI TAK POTONG KUKU KAKI JE TAU !!!!

Apa komen anda ?
Jika Dah Baca ClickLah Like @ Share !! Follow @zoomartis

Direct Email

Gempar Gambar Yang Dikatakan Gadis Ex AF5 Berpakaian Seksi

 ZoOM dah lama tak  berkongsi dengan anda berita terkini, mungkin kerana kesibukan kerja seharian dipejabat dan baru berpindah rumah. Namun hari ini dimasa yang terluang ZoOM ingin berkongsi gossip panas yang sedang tersebar sebelum ini.

Gambar diatas dan dibawah menunjukkan seorang gadis yang dikatakan bekas pelajar AF, namun kesahihan gambar diatas jika salah harap diperbetulkan.Namun siapapun dia, gadis tersebut macam seorang gadis melayu je.

Apa komen anda mengenai gambar-gambar ini ?

Jika Dah Baca ClickLah Like @ Share !! Follow @zoomartis

Direct Email

Hot : Gambar Seksi Lana Nordin Di Anchol Jakarta

Aksi yang acap kali dilakukan oleh Lana Nordin walaupun ramai pihak diluar sana mengkritik penampilan beliau, tanpa mengambil kira bahawa beliau adalah perempuan yang dikenali ramai di Malaysia khasnya.

ZoOM terbaca laman blog Klik Aje yang berkongsi dengan pembaca mengenai gambar panas terbaru Lana Nordin ketika berada di Anchol, Jakarta, Indonesia sempena ” Festiva Bunga Api Antarabangsa Indonesi “.

Gelaran Pamela Anderson Malaysia kadang-kadang mencuit hati ZoOM kerana ada benarnya apabila semakin banyak koleksi gambar peribadi beliau tersebar di alam maya (Internet).

Dan lagi gambar seksi Lana Nordin semasa acara tersebut di Sandscape Beach Party pada 16 Jun 2012 (Menurut Info) :



Jika Dah Baca ClickLah Like @ Share !! Follow @zoomartis
Direct Email